6. huhtikuuta 2013

Vielä, vähän vähän vielä!


 Oriflamen tuotevalikoima on todella monipuolinen ja laaja, mutta joskus on kiva leikitellä ajatuksella, mitä muuta voisinkaan vielä toivoa? Mitkä olisivat ne tuotteet, jotka valikoimaan lisättäisiin, jos minä saisin päättää? Nyt jaan kanssanne minun Oriflame unelmani!

Hiustenhoitoon kaipaisin syväpuhdistavaa shampoota, sillä minun vaaleat kutrini ottavat helposti osumaa kaikenlaisista epäpuhtauksista, auringonpaisteesta, muotoilutuotteista jne. Syväpuhdistava käsittely on tarpeen säännöllisesti.

Hiuspuuteri on hitti. Se puuttuu valikoimistamme ja on ehdottomasti minun Oriflame-toivelistallani!
Välillä haikailen myös sellaisten kynsilakanpoistoainelappusten perään. En ole moisia koskaan kokeillutkaan, mutta jos sellaiset valikoimaamme joskus ilmestysivät, tilaisin välittömästi. Olisivathan ne matkoilla eri kätevät! Tätäkin juttua kirjoitan hotellihuoneessa ja takana on hemmetinmoinen pakkausoperaatio! Ei siksi että olisin tarvinnut mukaani erityisen paljoa tavaraa, vaan koska yritin pärjätä mahdollisimman vähällä! (jotta laukkuun jäisi enemmän tilaa ostoksille!)
Pakatessani aloin haaveilla myös matkakokoisista pikku shampoo- ja hoitoaine tai suihkugeelipurnukoista. Joskus meillä oli kyllä myynnissä ne pienet tyhjät putelit, joihin voi itse laittaa haluamansa tuotteet, mutta miksipä ei voisi olla olemassa myös joitakin pesuaineita matkakoossa?! Lentokoneeseenkin kun saa niin kovin vähän nesteitä kuljettaa.

Ehkä eniten tuotevalikoimaamme toivoisin patukoita! Wellness-patukoita. Sellaiset kulkisivat näppärästi mukana käsilaukussa ja olisivat heti valmiita nautittavaksi. Haluan patukkaa. Wellness-patukkaa, jolla korvata aterian kiireisenä työpäivänä tai jonka syödä välipalaksi. Nam.

Näihin haavekuviin päätän tällä kertaa. Nyt vaihdan vaatteet, laitan naaman kuosiin ja suuntaan Helsingin kaduille!

4 kommenttia:

  1. Patukoita... Jooooooooo, mäki haluun :) ja matkakokosia settejä. Jos vaikka ns:lle ihan uusi kombinaatio joka on vaan matka koossa ja myynnissä vain matkustamisen sesonki aikaan. Käsivoide, shampoo, hoitoaine, vartalovoide, saippua ja kasvovoide ;) tuoksuna vaikka...ööööö. Kirsikka-vanilja ;) :D tai marzipaani ;)

    VastaaPoista
  2. Siis tämäkin reissunainen toivoo matkakokoisia pesuaineita!Ne Oriflamen tyhjät pikku purnukat mulla jo onkin ja ne on kyllä tosi kätevät.Jos siis löytää ne kun on pakkaamassa :)-Sussu

    VastaaPoista
  3. Aivan! Siinä on vielä se haaste :D Mahtaako löytyä just kun tarttis. Tuskinpa. Matkakokoiset purnukat vois tilata sopivasti ennen lähtöä ja jos ei jaksa roudata takaisin kotiin, niin jättää sitten vaikka kohteeseen :)

    VastaaPoista