27. heinäkuuta 2013

Kääk, mun kynnet!

Kynnet eivät ole minulla mikään ylpeilyn aihe. Ne eivät koskaan ole näyttävän pitkät, mutta eivät nyt sentään ihan super-olemattomatkaan. Lakkaan niitä kyllä ja minulle on Oriflame-urani aikana kertynyt hyvä lakka-arsenaali. Mutta siihen se sitten usein jääkin. Lakat rapistuvat rumaksi ajan myötä, enkä aina vaivaudu päivittämään lakkakerroksia siihen tahtiin kuin pitäisi. En vaivaudu viilaamaan tai muutoin hoitamaan kynsiä, tai hankkimaan välineitä sellaiseen. Toki multa se kynsilakanpoistoaine löytyy ja käytän sitä aina äärimmäisessä hädässä silloin kun edessä on joku todella tärkeä työtehtävä, johon en pysty menemään lohkeilleilla edellis-viikon kynsilakoilla.

Oli siis tervetullut yllätys tämä Instant Nail Protector! Sain sen hiljattain siis testattavakseni. Kynsien kovettajalakan avulla saan vahvemmat kynnet jo yhdellä käyttökerralla. Ajan myötä kynsiä kovettava aktiiviaine vähentää kynsien liuskoittumista (PLIIIIS, toimi!!!!) ja tekee kynsistä joustavat :) Yksi kokeilukerta takana - we'll see! Kynsien lohkeiluun auttaa toki myös kalsium ja protskut! Ei pidä unohtaa niitäkään :)

Plussaa siitä, että silloin kun ei jaksa laittaa värikästä kynsilakkaa, muttei tahdo kynsien esiintyvän kuitenkaan ihan naturellinäkään, tällainen kirkas lakka on aika bueno :) Tykkään.

Oletko perehtynyt Oriflamen laajaan kynsienhoitotuotevalikoimaan? Löytyy kuulkaas apu jos jonkinlaiseen ongelmaan! Kovettajan lisäksi omat purkit ja purtilot hauraille kynsille, kynsinauhoille sekä vahvistusta myös seerumin muodossa, unohtamatta tietenkään sisäisesti nautittuja pikku apulaisia, eli Hair&Nail NutriComplex-valmistetta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti