29. maaliskuuta 2014

Vaaleanpunaisten silmälasien läpi

Hei rillipäät!

Tässä meille muutamia muistisääntöjä kun loihdimme silmämeikkiä sankojen taakse.

Kuva lainattu: Ava

Pehmeät sävyt
Jos kakkulasi ovat muodoltaan tai väritykseltään dramaattiset ja voimakkaat, kannattaa välttää liian näyttävää tai tummaa meikkiä. Smoky Eyes-ei ehkä ole meidän juttu, jotta ilmeemme ei tulisi liian raskaaksi. Sen sijaan pehmeät ja neutraalit sävyt sopivat silkkareidenkin taakse. Pluslasien käyttäjän kandee valita mattapintaista luomiväriä. Jos laseissasi sen sijaan on kovastipaljon miinusta, saat rohkeammin lisätä myös väriä ja hohtoa.

GirlsGuideTo

Ripset ja kulmat
Kiitos suurennuslasiefektille siitä, että suttuisesti levittynyt ripsari näkyy superhyvin pluslasien läpi. Kandee skarpata, jotta lopputulos olisi huolellisen näköinen. Valitse mascara, joka pidentää ripsiä ja erottelee ne toisistaan kauniisti. Jos haluat tehdä rajauksen, "töpöttele" rajaus pehmeästi ripsien tyveen ja häivytä se viistopäisellä luomivärisiveltimellä.
Miinuslasien käyttäjä sen sijaan saa panostaa runsaisiin ripsiin ja rohkeisiin rajauksiin, sillä silmät näyttävät muuten pieniltä.

Kulmien huolittelu on tärkeätä, jotta ne kehystävät kasvojasi, eivätkä kakkulasi.

Kiss&MakeUpWithMe
Peitevoide
Pluslasit paljastavat myös tummat silmänaluset ja silmäkullmien rypyt koko maailmalle. Kandee valita ohut ja kevyt peitevoide, joka ei lasien läpi näytä pakkelilta.


Beauty and Tips
Nykyään paksusankaiset, jopa hieman maskuliiniset silmälasit ovat suosittuja, niiden seuraksi sopisi kivasti tyttömäisempi, leikkisä meikki muualla kasvoissa. Käytetään herkullisen värikästä punaa huulilla ja poskissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti