30. marraskuuta 2012

Tonttujen töissä

Mies on pikkujouluissa ja saateltuani lapsukaiset onnellisesti höyhensaarille, on mamin aika alkaa leikkiä tonttuleikkejä ;) Se onkin helppoa näillä joulunpunaisilla ihkukynsilläni! Testissä tänään siis uuden uutukaiset vinyylilakat :) Lopputulos on kauniin kiiltävä ja punainen on niin herkkuväri, että kynnet ovat kuin pikkuiset karamellit :)

Mutta nyt pakkasen paukkuessa pihalla ja joululaulujen hiljaa soidessa, on hyvä hetki sonnustautua ekana yöppäriin ja ruveta sitten valmistelemaan listaa joululahjoista. On ihanaa antaa rakkaille ihmisille pieniä tai vähän isompia joulupuketteja. Välillä lahjaideoiden keksiminen vain tuottaa päänvaivaa - kaikilla on jo kaikkea. Onneksi Oriflame-tuotteet ovat tässäkin pelastus! Ne eivät jää ikuisiksi ajoiksi kaappien perukoille tilaa viemään, vaan ilahduttavat lahjansaajaa, joka voi ottaa tuotteet käyttöön heti tai kunhan edelliset ovat loppuneet - ei tarvitse stressata, saako anoppi nyt useamman purnukan samankaltaista tuotetta kun käyttöä löytyy kuitenkin myöhemminkin. Ja kun tölkki on tyhjä sen voi heittää menemään ja jäädä odottelemaan seuraavaa joulua ;)

Tässä minun joululahjavinkkini lukijoille, olkaa hyvät!

Äidin suloisen pehmeään joulunviettoon sopii Swedish Spa-sarjan uutuudet; savikuorinta, suihkuvaahto sekä kokovartalovoide. Kuorinta valmistaa mamman ihon saunaa varten. Se poistaa epäpuhtaudet, parantaa pintaverenkiertoa ja pehmittää ihoa. Suihkuvaahto sen sijaan viilentää ihoa saunan jälkeen ja virkistää välittömästi. Nautinnollisen saunaillan täydentää vartalovoide, joka saa äidin ihon taas elastiseksi ja pehmeäksi.

Eikö tämä uusi Feet Up-puteli olekin niin maskuliinisen näköinen, että sen rohkenisi kääriä jopa isäpapan pakettiin? Hyvät naiset ja herrat, tervetuloa 2010-luvulle! Nykyään miehetkin hoitavat jalkojaan! Kyllä! Ja he tarvitsevat siihen laadukkaita tuotteita. Voide pitää iskän varpaat pehmeinä ja suihke karkoittaa jalkahien! Jes! Ja äitikin kiittää ;)

Ihanille ystävättärille on Oriflame-kuvasto tulvillaan toinen toistaan parempia lahjaideoita! On vaikea päätää Sparkling In Paris-tuotteiden, Demi-tuotteden ja kaikkien muiden houkutusten joukosta se kaikkein sopivin! Hetki sitten hullaannuin uudesta Rock'n'Passion-tuoksusta, joka natsaa kyllä täydellisesti myös parhaan ystäväni asenteeseen. Tuoksun lisäksi lahjakassiin voisi sujauttaa mustan hyväntekeväisyysrannekkeen tai sähäkän kynsilakan! Rock'nPassion tuoksuu muuten hieman nahkalta, ojojojoj!


Iloitsen suuresti siitä, että veljenikin on innostunut monista Oriflame-tuotteista! Hänen lahjansa voisi pitää sisällään raikkaita, mutta perinteisiä North For Men-tuotteita. Talvipakkasten kuivattama iho janoaa kosteutta ja veikkapoika voisi tykätä vaikkapa käsivoiteesta, huulivoiteesta sekä silmänympärysvoiteesta.

Lapsille on äärimmäisen helppoa valita suosikki-tuotteet Oriflamelta. Ihanat lastentuotteet ovat niin houkuttelevia, että näitä tekisi mieli testata itsekin! Ihanaa, että poikien tuotteissa vilahtelee myös mun lempparini Martti! <3

Parhaan jätin viimeiseksi. Mitä haluaisinkaan antaa lahjaksi rakkaalleni tänä vuonna? Jotakin söpöä ja ihanaa, jotakin niin namusta ja jotakin, mistä hän taatusti pitäisi. Vuodesta toiseen tuoksut ovat vain kestosuosikkeja lahjalistoillani. Rakastan nuuhkia häntä, minkä minä sille mahdan :) Tänä vuonna valintani on ehdottomasti I.D. Player, joka on seksikkään mausteinen. En voi vastustaa sitä! Tuoksun kaveriksi kävisi kivasti esimerkiksi vyö, jonka soljesta pidän erityisesti. Ja kyllä! Sekin löytyy Oriflamelta! Ei muuta kuin tilailemaan ja glögiä lämmittämään!

Olkoon joulunodotuksenne täynnä iloa ja ihanaa tunnelmaa! Eipä ressailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti