19. marraskuuta 2012

Koulunpenkissä

Minä olen ollut viikonloppuna ensimmäisessä oikein kunnon Oriflame-koulutuksessa. Koulutuksemme oli todella tehokas ja minullapa on nyt todistukset Oriflame Beauty Academyn ihonhoidosta, vartalonhoidosta ja meikistä, jes!
Opettajanamme oli suloisen sähäkkä Auli Lehtomäki, jonka opetuksessa ei edes minun kaltaiseni levoton sielu pääse pitkästymään!
Teorian ja käytännön vinkkien lisäksi teimme harjoituksia. Pareittain kokeilimme kasvojen puhdistusta ja kuorintaa, käsien kuorintaa sekä hierontaa ja lopulta myös pohjameikin tekoa. Se oli aivan hullun jännittävää, sillä tähän mennessä olen töhrinyt meikkejä vain omaan naamaani ;) Mutta todella opettavaista oli ehdottomasti.

Koin muutaman ahaa-elämyksen, joista haluan kertoa teillekin.
Itse päätin keräämälläni tuote-edulla tilata heti ensitilassa Perfect Body-sarjan kiinteyttävää rinta- ja dekolteeseerumia. Auli onnistui maalaamaan verkkokalvoilleni kauhukuvan rupsahtaneesta dekolteen alueesta, joka ei todellakaan ole edukseen avoinaisissa bilemekoissa. Apua! Kasvojahan me hoidamme ahkerasti, vartalostakin usein esim. jalkoja tai käsiä, mutta kuinkakohan moni muistaa helliä ja hoivata myös dekolteen alueen?! En minä ainakaan ole sitä tullut ajatelleeksikaan. Tiks, ostoskoriin!

Sen lisäksi, että Oriflame tarjoaa Perfect Bodyn kaltaisia erityishoitoja, on meillä toki myös päivittäiseen peruskäyttöön tarkoitettuja tuotteita aivan yllinkyllin. Joku suuveden kaltainen arkinen asia tarttuu helposti mukaan kauppareissulla, mutta miksei Oriflamen kuvaston sivuilta. Tätäkinhän täytyy testata kun puheeksi tuli, vaikka tämä ei nyt ihan oleellisesti ehkä koulutuksen sisältöön liittynytkään. Hammastahanaa olen sentään jo tajunnut testata ja olen ollut niihin varsin tyytyväinen. Suuvesi tulkoon täydentämään suunhoitoa.


Mutta mitä kamalaa! Minusta on tullut vanhus! Ryppyinen vanhus! No ei ihan, mutta siihen suuntaan ollaan kovaa vauhtia matkalla minunkin naamallani! Aulin suosituksesta olen ottanut heti käyttööni Time Relax-sarjan silmänympärysvoiteen, joka siloittaa ensimmäisiä juonteita sekä ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä. Otin tuotteesta heti selvää ja se sopii mainiosti myös luomivärin pohjustusvoiteeksi - onpa kätevää! Liäsksi se on silmälääkärien testaama, jes! Saman sarjan naamio on nyt jo matkalla kohti kotia :)

Meikkipohjan tekeminen ammattitaitoisen apurin kanssa oli mielenkiintoista.
Näitä tuotteita me käytimme:

Meikinalusvoiteena Oriflame Beauty Perfecting Face Primer, joka oli minulle tuttu tuote entuudestaan. Sen ansiosta meikkivoide levittyy tasaisesti ja meikki pysyy raikkaan näköisenä pidempään.

Auli oli valinnut käyttöömme Studio Artist-sarjan kevyen ja helposti levittyvän meikkivoiteen, joka tasoittaa ihonväriä ja sisältää muuten suojakertoimen 15. Tätä meille koulutuksessa painotettiin! Vaikka arska ei talvella porotakaan, niin naiset, älkää unohtako suojakertoimia! Pitäkää huolta hipiästänne! :)

Epäkohdat piilotimme conceal kitin avulla. Peitevoidepakkauksessa on kolme väriä; vihreää laitetaan punottaviin kohtiin, keltaista tummille silmänalusille ja ruskeaa näppylöiden päälle.

Saman sarjan irtopuuteri täydentää kokonaisuuden, niin että meikki pysyy, pysyy ja pysyy mattapintaisena ja heleänä. Valkoinen jauhe muuttuu kasvoilla simsalabim läpinäkyväksi, eli sama puuteri sopii kaikille ihon väreille.

Jokaiselle meille sipaistiin lopuksi vielä hehkua poskiin pronssin värisillä puuterihelmillä. Ne ovat minulla päivittäisessä käytössä muutenkin, mutta oli kiva oppia näppärä kolmos-taktiikka puuterihelmien levitykseen. Otsalta posken kautta leukapieliin muodostuu kolmonen.

Kauneuden työkaluja korostettiin koulutuksessa joka käänteessä. Luomivärien pikkiriikkiset siveltimet ovat matkakäyttöön, kotona kun lohdimme kunnon meikin, käytetään pidempää kunnon sivellintä. Puuteri tupstutellaan suurella siveltimellä ja työpäivän mittaan on helppo lisätä kivipuuteria vipalla. Huuletkin tein voitteko uskoa EKAA KERTAA siveltimellä. :) Kyllä, ihan totta! Olen moukka, but I'm working on it! Avartava kokemus siis koulutus kokonaisuudessaan :)

Kaikkea oppimaansa on mahdotonta kirjata blogiin asti, enkä tietenkään edes halua paljastaa kaikkea kerralla! Suosittelen jokaiselle edustajalle näitä koulutuksia heti uran alkutaipaleella. Saat niin paljon enemmän irti omista tuotteistasi ja osaat taidokkaammin opastaa asiakkaitasi! Nämä kirjoittamani pikkuvinkit olivat vain pintaraapaisu koulutuksen annista! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti