17. syyskuuta 2013

Soup and soap

Sää on jo kovin syksyinen! Minulle on kestoflunssa ja kestoväsymys.

Ettepä arvaakaa, miten ihanaa tällaisena viileänä sadepäivänä on tulla ajoissa töistä kotiin ja valmistaa itselleen annos höyryävää keittoa.


Joko sinä olet testannut nämä Wellness-keitot? Maut ovat herkulliset Tomaatti-Basilika, sekä Parsa. Mulle maistuu molemmat! Keitot valmistetaan 100 prosenttisesti luonnollisista raaka-aineista, eikä niiden kokkailemisessa kauaa nokka tuhise kun keitto on valmista jo yhdessä minuutissa! Jaksoillassa testasimme keittoja oikein yhteistuumin ja opin, että näihin kandee lisätä jotakin muutakin herkkua joukkoon, jotta keitosta tulee ravitsevampi ja vähän täyttävämpi. Tomaattikeittoon laitoimme esimerkiksi auringonkukansiemeniä ja parsakeiton kaveriksi keittelin tänään kananmunaa. Joskus voisin kokeilla tomaattibasilikaa mozzarellajuuston kera, ojojoj, se on varmasti tosi hyvää!

Jaksoillan aikana totesin, että parsakeitto ei ole ehkä pelkästään K-18, vaan ehkä jopa K-30, mitä nuorempi mimmi, sitä suurempi irvistys kasvoille nousee keiton mausta ;) Sen sijaan me kypsään ikään ehtineet rouvat heitettiin keitot huiviin hyvällä ruokahalulla :D En ole vielä kokeillut, miten oma jälkikasvu keittoihin reagoi, vaikka nämä toki hyvää ruokaa ovat ihan koko perheelle.

Keitot eivät ole enää mikään uutuus-tuote, sillä ensi jaksolla Wellness-tuoteperhe kasvaa jälleen! Minun keittiööni keitot kuitenkin rantautuivat vasta ihan hiljattain. Annos on raskausviikolla 23 kovin pienen tuntuinen, mun täytyy syödä tätä ehkä kahden edestä ;) Mutta töihin mukaanotettavaksi mielettömän helppo ja kotona työpäivän jälkeen ihana lämmin välipala. Suosittelen! Kokeile myös Originellin sivuilta löytyviä reseptejä! Ja ei kun syömään!


PS. Oriflame on kuin pelastusarmeija koskakin; soup and soap ja varmasti jossain määrin myös se salvation ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti