6. heinäkuuta 2012

Nyt äkkiä jotain tyttöjen juttuja!

Tänään olen repinyt seinistä alas vanhoja tapetteja mattoveistä ja kynsiäni apuna käyttäen. Mies paklasi ja hioi, minkä aikana itse leikkasin nurtsin. Hiomapölyä oli _kaikkialla_ ja ilta vierähti "raksasiivoojaana". Ällöä. Nyt äkkiä jotain tyttöjen juttuja!

Kun tekee likaisia töitä, tulee käsiä pestyä myös tiuhaan tahtiin. Meidän veskin lavuaarin reunalla on nyt parisen viikkoa ollut raikas teepuu & mandariini nestesaippua. Sitä ennen vastaava rakastamassani kookoksen tuoksussa <3 Mutta voi miten mukavaa olisi, jos nestesaippuan rinnalla voisi olla myös kosteusvoide ja vieläpä saippuan kanssa saman tuoksuisena! Palasaippua & kosteusvoide -komboja kyllä löytyy, mutta ei ihan mätsäävää kaksikkoa näistä herkuista Nature Secrets nestesaippuoista ainakaan. Ylellisempään kylppäriin valitsisin Milk & Honey -sarjan nestesaippuan sekä ihanan pumppupullossa olevan käsiemulsion, mutta jotenkin ne eivät tunnut parhaalta vaihtoehdolta lapsiperheen pikkuvessaan.

Viikonloppuna remppahommista rentoudutaan ystävien kanssa illastamalla ja kaupungin riennoissa. Mutta sitä ennen käpälät kaipaavat kyllä muutakin kuin pesua! Oi olisipa minulla käsikylpuaine tai edes pikakuorinta jemmassa, mutta ei! Mitäköhän tapahtuu jos upottaa rempassa rähjääntyneet kätöset jalkakylpyyn? :D No ennen nukkumaanmenoa voin vähintäänkin rasvata huolella ja huomenna sipaista kynsilakat kehiin :) Kynsilakoista on tullut uusi heikkouteni. Aina kun bongaan niitä Oriflamen alessa, tilaan, vaikka en todellakaan tarvitsisi! Edellisessä paketissani niitä tuli kaksi. Toinen oli kaunis GG:n lakka, jonka tiedän olevan laadukas ja minulle erityisen mieluinen, vaikken ole vielä edes testannut! :) GG:n lakat ovat vain niin verrattomia! Toinen oli vähän räväkämpi lila sävy, josta taatusti tykkää myös pikku styby :)

Kivaa olla tyttö!

3 kommenttia:

  1. Jooo, sain! Se oli BioClinicin aikuiselle finninaamalle tarkoitettu voide :) Mitä sä sai?? <3

    VastaaPoista
  2. hairx shine boost sarjan. shampoo, hoitoaine ja seerumi :) onneks en saanu biocliciä just tilasin itelleni sen :D huh ;)

    VastaaPoista