4. heinäkuuta 2012

Lomalla!

Ah autuutta! Pitkän ja intensiivisen työrupeaman päätteeksi, tuntuu aivan taivaalliselta vihdoinkin vaihtaa vapaalle ja aloittaa ansaittu loma! Säätkin hellivät meitä liian monen harmaan, sateisen ja kylmän päivän jälkeen. En tiedä enää, montako kertaa olen sanonut kolmen lomapäiväni aikana sanan IHANAAAA, mutta kun kaikki vaan on ollut niin kovin IHANAAAAA! :) Olen nauttinut omasta sängystä, saunasta, aurinkoisesta takapihastamme, grilliruuasta, ystävien seurasta ja kaikesta <3 Vähän kuin liian hyvää ollakseen totta :)

Nyt kun aurinko on alkanut porottaa, olen saanut viimein ottaa käyttööni myös uuden Optimals-päivävoiteeni, jossa on suojakerroin 30. Pieni 30 millilitran putkilo riittää mainiosti Rollon kesän aurinkoisiin päiviin ;) Muutoin käytössä yhä edelleen se loistavaksi todettu ja moneen kertaan kehuttu sävyttävä päivävoide.

Johtuukohan kesäherkuista vai mistä, että naamani kukkii yhtä rehevästi kuin niittyleinikit katuojassa. Finniä pukkaa kuin pahaisella teinillä. Ja juuuuuri hädän ollessa suurin, saan testattavakseni Oriflamen uutuuden BioClinicin Adult Skin AntiBreakoutin :) Koska TAHDON käyttää tuota vanhaa suosikkiani tai suojakertoimella varustettua voidetta aamuisin, käytän tätä iltaisin. Otan loman ajaksi kunnon testausprokkiksen ja kerron fiiliäksiäni kuukauden kuluttua. Pysykää kanavalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti