4. syyskuuta 2012

Viikonloppumatkalla

*Phuuuuh*, pyyhitäänpäs pölyt blogin yltä! Kesälle on heitetty hyvästit ainakin näillä leveysasteilla. Kaikkialla leijailee ruskan väreissä kylpeviä lehtiä, ilma on kirpakka ja töissä haipakkaa :) Aivan tässä tuntee elävänsä!

Viime viikonloppuna olin Tallinnassa ammattiliittomme järjestämällä seminaarimatkalla. Oli mahtavaa lähteä välillä reissuun ihan vain hauskanpidon vuoksi ja aivan itse, ilman lapsukaisia :) Meillä oli kerrassaan loistava porukka ihmisiä töistämme ja nautin ihan täysillä jokaisesta hetkestä! Perjantai-aamuna lensimme Rovaniemeltä Helsinkiin ja sunnuntai-iltana palasimme takaisin kotiin. Nautin niin paljon hyviä ruokia, että nyt tunnen itseni taas ihan rantapalloksi, röyh.

Pakkaaminen oli taas ihan oma lukunsa kuten aina. Mitä kaikkea mahdollisesti saattaa tarvita, mitä jos haluankin käyttää toisia kenkiä tai jotakin mekkoa tai mitä jos on kylmä tai entä jos onkin kuuma.... Ja koska työkaverini ovat hyvinkin tietoisia Oriflame-urastani, oli mukaan otettava monenlaisia tuotteitakin, jotta voisin paremmin mainostaa kaikkea mukana olleille naisille :)


Huulipunat ja kynsilakat ovat onneksi niin pieniä, että niitä voi hyvin kuljettaa mukana läjäpäin :) Olen - varmaankin miljoonan muun naisen tavoin - rakastunut Oriflamen graffittilakkoihin <3 Pinkkiä alle, mustaa päälle. Tai sinistä! Uu, lopputulos on ihana!
Luomivärien käytössä olen vähän laiska. Käytän melkein pelkästään tuota GG:n duo-luomiväriä. Rich Mauve sopii kaiken kanssa. Se on varma valinta. Ei voi mennä pieleen. Helppo nakki.

Suurimmaksi suosikiksi matkakumppaneideni keskuudessa nousi tämän viikonlopun aikana GG:n super-suloinen timantinhohtava huulikiilto, josta itsekin pidän tosi paljon! Minun sävyni on Shimmering Purple, joka on väriltään mukavan neutraali ja melko hillitty, mutta kuitenkin ihanan hohtava! Nam!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti