18. maaliskuuta 2013

Diamonds are forever!


Olipa mukava yllätys saada juuri nämä upean naiselliset huulipunat testattavaksi! Ennen kuin aloin edes kokeilemaan uutuus-punia, tutkin vähän tuotteen taustoja. Koska kyseessä on GG, tiesin saaneeni kahdeksan puikollista laatua ja luksusta! :) Mutta tiesitkö, että Canary Diamond Lipstick on ensimmäisen timanttipuuteria sisältävä huulipuna? Timanttipuuteria! Eikö kuulostakin se ihanan ylelliseltä?!

Nettisivuillamme huulipunaa kuvaillaan koostumukseltaan kermaiseksi, eikä se ole ollenkaan liioittelua! Huulet todella ovat mukavan smoothit punauksen jälkeen. Värisävyt ovat runsaat ja näyttävät, niistä löytyy taatusti jokaiselle oma lemppari!

Plussaa nämä kauniit huulipunat saavat ehdottomasti kosteuttavuudestaan ja suojaavudestaan. Punat sisältävät italialaista akaasiahunajaa, joka suojaa huulia ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Ai että, miten hyvää tämä tieto tekeekään minun ikäkriisilleni!


Sävyvaihtoehtoja on laidasta laitaan, jopa ääripäästä toiseen. Minulla meni monta päivää aikaa että sain kaikkia testailtua rauhassa :) Näin runsaita huulipunia ei vain pyyhkäistä pois ja kokeilla heti seuraavaa.

Hillitympää lookia halajavalle sopii kaunis Champagne Nude, söpöistä pinkin sävyistä hullaantuneelle löytyy hempeän vaaleanpunainen Stardust Petal, suloinen Crystallised Pink tai hieman rohkeampi Frosted Fuchsia. Omiksi lemppareiksi nousivat kaksi vaaleinta sävyä, tosi kivat ne nude ja vaaleanpunainen!  

Jos rakastat klassisen kauniita punahuulia, suosikkisi on Shimmering Ruby, mutta kandee kokeilla myös astetta tummempaa Sparkling Bordeaux-sävyä! Kaveri kävi kylässä ja melkein vei käsistä tuon punaisenpunaisen Rubyn :)  

Sequin Plum ja Precious Mauve ovat todella tummia ja rohkeita värejä! Ensin arvelin, että näille ei taida minun kaltaiselleni kiltille tytölle löytyä käyttöä :D Mutta testailtuani värejä ja huulet törrölläni peilin edessä muikisteltuani tuli kuitenkin fiilis, että ihan hyvin voisin laittaa näitä vaikkapa mustan iltapuvun kanssa upeisiin gaalailtoihin tai ihan vaan baarissa bilettäessänikin :) Eivät ne olleet ollenkaan hullumpia, vaikka ensivaikutelma oli hurja. Näistä kahdesta tummasta enemmän omaa silmääni miellyttää Plum, koska Mauve oli makuuni liian lila.

Olipa kivaa testailla uutuus-punia oikein ajan kanssa ja pitkään ja hartaasti! :) Kamerani on tällä hetkellä hukassa, joten kuvamateriaalia huulista ja punista ei nyt valitettavasti ole tarjolla. Myös kelloni on hukassa, mutta se ei liity mitenkään tähän asiaan. Tuli vaan mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti