6. maaliskuuta 2013

Just perfect!



Uusi jakso pärähti käyntiin eilen ja tällä kertaa kuvaston kannessa komeilee upea sporttimimmi! Kevät tekee tuloaan ja jokainen nainen tahtoo tavoitella jälllleeeeen kerran sitä unelmavartaloaan ;) Olen jo aiemmin saanut testattavakseni uutukaisen Perfect Body-sarjan antiselluliittivoiteen, mutta arvatkaaaapa, onko minusta mukavaa avautua aiheesta koko maailmalle. Ei ole, en aio tehdä sitä, kiitos vaan tosi paljon :D Mistä ne siellä konttorilla arvelivat minun moista tarvitsevan ;) Voitte huokaista helpotuksesta, mitään Ennen / Jälkeen -kuvia arsestani ei ole tulossa! :D En siis suostu myöntämään, että selluliitti olisi minulle mikään ongelma, mutta olenpa nyt kuitenkin testannut tuota uutta voidetta.

Uudistuneessa tuotteessa yhdistyvät rasvaapolttavat ainesosat, sekä tehokas hieronta! Tuubissa on nimittäin erityinen hierontapää, joka vahvistaa voiteen tehoa! Rasva turskahtaa tuolta hierontapään keskeltä ja siitä sitten vain hinkuttelemaan! Ensiksi ajattelin, että onpas hierontapää kätevä kun ei tarvitse edes kämmeniään sotkea rasvaa levittäessä, mutta kyllä se loppusilaus on kuitenkin tehtävä ilman hierontapäätä.

Tuotteen idea on siinä, että aktiiviaineet hajoittavat rasvakertymiä ja vilkastuttavat verenkiertoa, näillä keinoilla appelsiini-iho alkaa siloittumaan kun rasvaa muistaa ahkerasti levittää ongelma-alueille neljän viikon ajan. Eikä me emännät senkään jälkeen olla vielä autuaassa tilassa, sillä selluliitti tekee kampäkin minä hetkenä hyvänsä! Koko ajan on oltava valppaana ja taisteltava vastaan!

Jatkan hinkuttelua - varmuuden vuoksi :) Suurimmalla osalla naisista selluliittia kuitenkin putkahtaa johonkin kohtaan vartaloa ainakin jossakin vaiheessa elämää.

Perfect Body-sarjasta löytyy apu appelsiini-ihon lisäksi muihinkin nais-vartalon ongelmakohtiin. Eikä tarvitse olla edes ongelmaa! Esimerkiksi kiinteyttävä rinta- ja dekolteeseerumi on tuote, jonka pitäisi löytyä jokaisen itseään kunnioittavan naisen yöpöydältä! Hankkikaa se! 

PS. Minua on puraissut jumppakärpänen ja treenikassiin sujahtaa minulla mukaan aina suihkugeeli, vartalovoide ja roll on-dödö :) Treenin jälkeen ruokahalu tuntuu valtaisalta ja siihenhän vastataan tietenkin Wellness-shakella!

PPS: Älä unohda osallistua arvonatani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti