12. tammikuuta 2014

Kynnet kynnet kynnet, again!

On lienee jo selvää, että minulla on jonkinasteinen pakkomielle tilailla uusia kynsilakkoja. Monenlaista lakkaa onkin tullut testattua lähiaikoina :)

Odotin innolla Power Shine-sarjan kimallekynsilakkoja, koska niiden värivalikoimasta löytyi myös turkoosia. Oriflamella on aika vähän muita kuin punaisen sävyisiä lakkoja, joten muut värivaihtoehdot ovat aina tervetulleita. Metallihohtoisista lakoista päädyin kokeilemaan turkoosin lisäksi myös hopeista ja purplea :) Hopea oli kyllä suuuuuri pettymys. Hailakka väri, joka muistutti enemmän vaaleata harmaata kuin hopeaa. Festive Purple nousi lopulta näistä lempparikseni, koska turkoosi ei ehkä sittenkään ollut sävyltään ihan mun juttu. 14 vuotias kummityttö sai sitä kyllä joululahjaksi ja tykkäsi kovasti. Mutta purple on ajajajaj, ihana!


Very Me Secrets lakat ovat korkeakiiltoisia ja nopeasti kuivuvia. Näistä valitsin kultaisen ja lilan. Itse pidin, mutta kaveri menetti täysin hermonsa kokeillessaan lilaa lakkaa, joka hänen mielestään jäi raidalliseksi. Ihanasti kimalsi minun makuuni! :) Vaatii useamman kerroksen kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi.

 
Laadukkaat Giordani Gold Lacque Brilliance-lakat saivat sarjaansa täydennystä kolmen uuden sävyn verran! Ahmin ne kaikki heti itselleni. Satin Rose on suloisen prinsessainen, hempeä vaaleanpunainen, Tempting Pink on sähäkän tyttömäinen ja Noble Burgundy kauniin naisellinen, tumma syvä sävy. Burgundyä laitoin bileisiin, mutta parin päivän päästä puhdistin pois, koska arvelin sen olevan epäsopiva väri mikäli lähden yhtäkkiä synnyttämään :D Vauvan voin ottaa vastaan vain Satin Rose-lakassa ;) Lakat ovat pitkäkestoisia, kiiltäviä ja ne sisältävät kynsiä vahvistavaa ja suojaavaa Fortifying Complexia. Lopputuloksen pitäisi kestää kolhujakin. Ehdottomasti toimivimmat lakat tietysti nämä GG:t näistä kaikista uutuuksista, klassikoista pitäville :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti