13. tammikuuta 2014

Taitaa tyttö tietää, että nyt on patukkaa tarjolla!



KAIKKI PUHUVAT NIISTÄ, kaikkialla testaillaan ja makustellaan, kaikkialla niistä kirjoitetaankin, niin myös marsipaaniblogissa! Olen itse odottanut Wellness-perheeseen patukoita jo kokonaisen _ikuisuuden_ joten voitte arvata että hypin riemusta kun kuulin patukoiden todella olevan tulossa! Tilasin niitä heti kun se meille edustajille oli mahdollista. Jäin välittömästi koukkuun ja nyt näitä on tilattava ehdottomasti joka jaksolla ja molempia makuja vieläpä! :)

Olette varmasti ottaneet patukoista selvää jo moneen otteeseen, mutta kertauksen vuoksi faktat tiskiin vielä kerran omilla kokemuksillani höystettynä.

Välipalapatukka. Se on kompakti paketti, joka mahtuu hyvin käsilaukkuun, reenireppuun tai vaikka takin taskuun. Töissä ollessani kaipasin kipeästi terveellistä välipalaa, jonka nauttiminen olisi vähän iisimpää kuin sheikin sekoittelu, patukka kun ei vaadi mitään, kääre vain auki ja mumskmumsk! Työni oli epäsäännöllistä ja usein ateria saattoi kuin vahingossa jäädä välistä tai sitten tuli hakaistua kaupungilta nopeasti jotakin epäterveellistä murkinaa. Otin selvää erilaisista patukoista ja olin jo vähällä hankkia jotakin terveysihmepatukoita, mutta jotenkin niihin satsaaminen jäi. Kaupanhyllystä löytyvät myslipatukat ovat kyllä rantautuneet meille kotiin ja tyttö otti niitä usein mukaansa kouluun välipalaksi päivinä, joina hänllä oli liikuntaa tai harkat suoraan koulun jälkeen. Myslipatukat vain tuppaavat olemaan hemmetin sokerisia! Meillä näitä Wellness-patukoita ahmivat siis sekä äiti että tytär (7v).

Wellness-patukat ovat todella hyvän makuisia! Noooo, ei meillä mies ja pojanvesseli näitä juurikaan arvostaneet, ainakaan tuota marjaisaa vaihtoehtoa, mutta minun makunystyröilleni nämä olivat oikein mieluisia.

Patukka sisältää runsaasti protskuja, minkä vuoksi ne pitävät hyvin nälkää loitolla. Kuidut edistävät vatsan toimintaa ja lisäksi patukat ovat 100 prosenttisesti luonnollisia, eli ne eivät sisällä keinotekoisia väriaineita tai makeuttajia. Maut ovat peräisin aidoista marjoista: granaattiomenasta, acaista ja mustikoista taikka aidoista kaakaopavuista.

Jos kalorit kiinnostaa, niin patukassa niitä on vain saman verran kuin parissa lasillisessa maitoa! Se, mikä minulle on viime aikoina ollut kaloreita tärkeämpi kriteeri, on hiilarit. Kärsin viheliäisestä raskausdiabeteksesta ja joudun mittaamaan verensokereita yhtenään! Vauva kasvaa liikaa ja ruokavalioon on todella kiinnitettävä huomiota. Miten ihanaaaaaa että näitä patukoita voin syödä hyvällä omallatunnolla, eikä sokerit nouse! Patukoiden maku on jopa niin namunen, että syön pieneksi paloiteltua patukkaa kuvitellen mutustelevani karkkia :) PELASTUS minun loppuraskaudelleni! Passaa mainiosti myös kahvin kanssa nautittavaksi terveelliseksi herkuksi tai kaupungilla nopeasti napattavaksi välipalaksi ettei nälkäkiukku pääse yllättämään.
Kiitos ja ylistys! Rakastan ja ahmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti