28. maaliskuuta 2012

Oriflamen synttärit ja ARVONTA!


Oriflamella, aivan kuten minullakin, on tänä vuonna JUHLAVUOSI! Minä täytin pyöreät 30, Oriflame pikkuisen enemmän, eli 45 vuotta! Onnea Oriflame!!
Minun varhaisimmat muistoni Oriflamesta ulottuvat jonnekin 90-luvun alkuun. Äidillä oli ruskea Oriflame-boxi täynnä toinen toistaan kiinnostavampia purkkeja ja purnukoita. Äidin meikkipussista muistan mm. legendaariset Tender Caret, edelleen huippu-suositut puuterihelmet, sekä klassiset Royal Velvetit. Samoin kuin oma tyttäreni nykyään, myös minä pikku tyttönä himoitsin äidin Oriflame-juttuja. Sainkin joskus esimerkiksi suuren mustan hiusdonitsin, jossa oli erivärisiä paljetteja. Jossain vaiheessa äiti lopetti tuotteiden myynnin ja meni vuosia, etten kuullut mitään Oriflamesta. Mutta sitten löysimme toisemme jälleen! Pari vuotta sitten bongasin Facebookissa kaverini mainostaman ”juhannuskalenterin”, jossa oli päivittäin houkuttelevia tarjouksia Oriflamelta. CherryMocha- käsivoiteen kohdalla en voinut enää vastustaa kiusausta ja siitä taisi tulla ensimmäinen ostamani Oriflame-tuote. Puolta vuotta myöhemmin olin jo täysin Oriflamen pauloissa.

Synttäri-jakson kunniaksi ja ihan jo siitäkin riemusta, että uusi blogini on ollut olemassa nyt kokoanisen viikon, järjestän lukijoilleni ARVONNAN! 

Jätä tähän viestiin kommentti ja kerro sinusta ja Oriflamesta! Miten te tapasitte? Mikä on sinun ensimmäinen muistosi Oriflamesta? Mikä oli ensimmäinen hankkimasi tuote? Mikä on kaikkien aikojen lempparisi?  Vastaa ainakin yhteen näistä kysymyksistä, tai vaikka kaikkiin, tai sitten keksit itse vieläkin paremman kysymyksen ja vastaat siihen! Mutta vain kommentoimalla voit osallistua arvontaan! Muista jättää kommenttiin nimimerkkisi ellet ole rekisteröitynyt käyttäjä. Aikaa on ensi sunnuntaihin asti! 
 



Voittajalle lähtee uusi ja upea NatureBeauty päivävoide! 
Palkinnon arvo on 32 €.




 
Tänään alkaa jakso numero 5 ja uusi esite on niiiiiin upea; täynnä ihan mielettömiä juhlatarjouksia! Kurkistapa sen sivuille tästä.

20 kommenttia:

  1. Hmmm... Minä ja Oriflame. Kehtaako tunnustaa. Ensimmäinen tuote johon tutustuin: Tight tummy firming gel. Epätoivon hetki, kakkospojan syntymän jälkeen. Toimii, niin henkiseen kuin fyysiseenkin puoleen ;) Mun ehdoton lemppari. Pöh, niitä on monta. Ainaski ne ihkuntahmeet makuhuulikiillot, looking good. Ja puuterihelmet. Noita ilman en varmallakaan voisi olla. Enkä tiettykään naamarasvoja (Optimals Time Relax-sarja). Nyt toivon että tuo eco-sarja olis mulle riittävämn rasvainen jotta voisin vallan siihen siirtyä. Summa summarum, niin paljon huikeita tuotteita etten vois olla ilman Oriflamea. Enkä ihkuja kuvastoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, Tiia ehti ekana! :) Muistinkin tuon sinun ykköstuotteesti Tight Tummy! Hitsi, sitä minä en ole vieläkään kokeillut! -tarpeen todellakin olisi :D Pitäisköhän mun vielä keväisen Kreetan matkan kunniaksi? Arpaonnea!!

      Poista
    2. Kandee!! Huikee tuote. Kiistän mahdolliset placebo-vaikutukset, mulla se on toiminu. Toki jouduin vähän reenaanki samalla, mut hyvin vähän :D

      Poista
  2. Minuthan houkutteli tähän Oriflame-lahkoon eräs ihqu työkaverini, joka saattaa myös olla tämän blogin pitäjä. ;) Tilauksista on löytyny helmiä ja tän hetken lemppari on Grapes & Echinacea-suihkugeeli. Tuoksu on niiiiiiin valloittava, että ah! Meidän yhteinen taival Oriflamen kanssa on vielä varsin alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vastaus, Jenski :) Tuota sun lemppari-suihkugeeliä ei ehkä tällä hetkellä olekaan saatavilla, mutta jos se joskus taas tulee vastaan, niin heti sitä sulle! Onnea arvontaan!

      Poista
  3. Minäkin ajattelin kantaa pienen korteni kekoon, vaikka aika vasta-alkaja olen Oriflamen maailmassa. Sinähän minut olet tutustuttanut Oriflameen ja olenkin saanut ihanaisia lahjoja, suosikkini onkin se pieni purnukka, jota sun opastuksesta olen myös käyttänyt huulien lisäksi flunssaan jälkeen kosteuttamaan nenänympäryksen kuivaa ihoa ;) Myös vedenkestävä ripsari on ahkerassa käytössä, sillä pitäähän jumpassakin näyttää aina hemaisevalta :D Tämän vuoden lupaukseni onkin tutustua vielä enempi tuotteisiin ja sitten kun loppuvuodesta saan talouden balanssiin (lue:palaan töihin) on myös mahdollisuus alkaa panostaa itseeni :) Ihana blogi sulla muuten! Jotenkin niin sun näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löysit tänne!! :) Tämä onkin ihan upouusi blogi. Sain kunnian kirjoittaa näitä juttuja ja onhan tää lystiä hommaa.

      Tuo mainitsemasi purnukka on siis Tender Care, juuri saminen jonka muistan jo sieltä äipän meikkipussista - klassikko :) Tenderistä on tällä jaksolla tullut uutuutena kirsikan makuinen versio, se on niiiin herkku! Todella kirsikkaisen tuoksuinen myös! Minulla itselläni on lisäksi vielä vanilijainenkin Tender <3

      Hoitovapaalla tämä Oriflame-bisnes olis kuule sullekin todella loistava keino ansaita omaa taskurahaa ;) + kerätä hyviä tuotteita sitä töihinpaluuta silmälläpitäen! Mun pitäis rekrytoida SUT!! Sullahan on siellä hyvät markkinat, sisko ja käly ja äippä ja muut kylän naiset. Teillä tulis niin kivaa Oriflamen kanssa!! Palataan asiaan!

      Poista
  4. Kuten joskus maInitsin, niin ensimmäinen muistikuva Oriflamesta on klassikko pienessä vaaleanpunaisessa purkissa oleva ihmevoide, joka auttoi/auttaa kaikkiin vaivoihin. Ikävä tunnustaa, että minulle käy melkein mikä tahansa tuote, kunhan purkki on kaunis :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sinäkin hullaannut uudesta Kirsikka Tender Caresta :) Se on söpö kirsikan värinen pikku purnukka samaista ihmevoidetta <3 Onnea arvontaan!! :)

      Poista
  5. Hei Jenniina, Lainasin vähän kilpailu ideaasi omaan blogiin, toivottavasti et pahastu ja mainitsin sinutkin ;)

    VastaaPoista
  6. Muistoni on lapsuusajoilta kun meidän kyläläinen rouva saapui kylään aina ison tumman nahkasalkun kanssa joka oli täynnä pahalta haisevia meikkejä ;D (silloin ne tuoksut ei ollu ihan kohillaan..) ja sain itsellekkin minikokoisia huulipunia joita varjelin kuin aarteita.
    Lemppari tuotteeni on kyllä ne sellaiset poskipunakuulat, mitkä lie nimeltään ovatkaan =) Purkki kestää ikuisuuden, ellei hukkaile niitä kuulia niin kuin minä joskus teen!

    -Jaana K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, huulipunanäytteet oli pikku tyttönä jo tosi kivoja :) Mulla on niitä nytkin, mutta enää niillä ei niin paljoa huvita leikkiä :D Ja tuo mainitsemasi lempparituote, eli puuterihelmet on kyllä hitti! Kuulia kadotteleville tehtiin välillä oma versio, mosaiikkipuuteri, jossa helmet oli prässätty ihan lätyksi, niin ettei niitä voinut pudotella mihinkään :D Tuleekohan se vielä joskus uudestaan... Väri on siinäkin yhtä kiva kuin helmissä :) Onnea arvontaan!

      Poista
  7. Saanko osallistua? =D On niin houkutteleva palkinto ja kyseistä sarjaa en ole vielä kokeillutkaan. Tosi kiva lisäys Of-valikoimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla tämä päivävoide jo on, mutta vielä korkkaamatta :) Olen niin hullaantunut siihen sävyttävään voiteeseen - käytän sen nyt ekana :) Mutta tosiaankin, mahtava lisäys valikoimaan ja pian tulee meikkivoidekin!!

      Poista
  8. Hei!
    Tosiaan muisto n 25 vuoden takaa Oriflamesta on ruskea nahkasalkku, mutta minusta sen sisältö oli jo silloin ihana ja tuoksut ,niin houkuttelevia.
    Nykyisin parasta on ollut Giordanin Bronzing Pearls, eli ne ihanat puuterihelmet, aivan ihkut vartalovoiteet joita naisella täytyy olla monta,minusta tällähetkellä ihanan ylellinen Amber Elixir on hyvä sitten jokapäiväisessä käytössä Body lotion with green tea extract, olen kovasti tykännyt siitä, ei ole liian rasvainen. Olen löytänyt lohtua kuiviin jalkoihini monista hyvistä jalkavoiteista ja yösukista,
    tätä luetteloa voisi jatkaa loputtomiin ,sillä olen alalla
    suurkuluttaja. tv-Aulikki jolla oli ruskea salkku joskus 80-luvulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olen nyt kyllä ylpeä äiskästä kun olet osannut tulla tänne kommentoimaan :) Vieläkö se ruskea laukku on tallessa? Onnea arvontaan!!

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. En yhtään muista ensimmäistä tuotetta :D Top tuote on minttu ja vadelma -suihkugeeli. Odotan innolla Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Light Day Cream SPF 15 -tuotetta, vaikuttaa just mulle sopivalta! Linkki: http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23743

    VastaaPoista
  11. Minä ja Oriflame kohdattiin ensimmäisen kerran kaaaaauan aikaa sitten (en muista vuotta) tätini ja äitini kautta. Äidin meikkipussissa oli oriflamen meikkejä joita piti kokeilla. :)

    VastaaPoista