20. maaliskuuta 2012

Wanted: Terveempi, raikkaampi look!


Hiihtolomaviikolla sää täällä pohjoisessa oli varsin vaihteleva. Saimme pilvettömältä taivaalta porottavaa aurinkoa, mutta myös vinhasti viuhuvaa tuulta.  Loman kunniaksi nautin suomalaista perinneruokaa, hiillosmakkaraa ja aina ystäviä tavatessani tietenkin suklaata tai muita suussa sulavia herkkuja. Kun näihin yhdistetään vielä saunaillat asiaan kuuluvien janojuomien kera, niin voin kertoa, että ns. LomaLook oli saavutettu ;) Loppuviikosta sairastin kunnon flunssan korkean kuumeen kera. Sunnuntaina minua tuijotti peilistä iholtaan harmahtava hahmo, jonka silmät näyttivät uupuneilta (mitä, enkö minä juuri ollut viikon lomalla!?), nenä muistutti etäisesti kirsikkatomaattia ja hiukset roikkuivat viehkosti naamallani. Päätin potea vielä maanantain kotona ja hoitaa itseni kondikseen – paitsi taudin, myös ulkonäön osalta. Tiistaina palaan lomalta hehkeänä takaisin töihin!
Tähän lopputulokseen vaadittiin
  1.  Piiiitkät yöunet. Maanantai-aamuna hilasin itseni ylös vuoteesta vasta yhdeltätoista, mitä ei ole tapahtunut muistaakseni kertaakaan yli viiteen vuoteen, eli koko äiti-urani aikana… 
  2.  Symbolinen siirtymäriitti pois inhottavasta kuumehorkasta kohti tervettä ja pirtsakkaa elämää! Suihkussa tein siis virkistävän vartalonkuorinnan. Oriflamelta löytyy kerrassaan herkullinen vartalonkuorintatuote Swedish Spa-tuoteryhmästä. Se näyttää purkissakin suorastaan syötävän hyvältä (vielä toistaiseksi olen malttanut mieleni ja jättänyt maistamatta). Tämä Exfoliating body scurb sisältää suolaa, mantelinkuorirakeita, hoitavia inkivääri- ja manteliöljyjä, sekä suojaavaa E-vitamiinia. Lopputuloksena on suloisen pehmeä iho. 
  3.  Runsaasti vettä. Kaikkihan me tiedämme, että yksi tärkeä askel kohti kauniimpaa ihoa, on vedenjuonti. Sairastellessa vedenjuonti on tietysti vieläkin tärkeämpää. Mutta kuinka moni todella muistaa juoda riittävästi vettä? Minulla se ainakin tuppaa usein unohtumaan. Töissä mukanani kulkee söpö juomapullo (kannattaa ostaa HelloKitty-limpparia, siitä jää aina niin kiva pinkki pullo, että vedenjuontia on vaikeaa vastustaa). Kotona meillä on aina iso kannullinen vettä jääkaapissa ja tänään otin kunnon kuurin vettä. Vaihtelu virkistää ja joskus kannuun kannattaa puristaa limeä tai sitruunaa.
  4. Raikkautta! Uusi ehdoton Oriflame-suosikkini löytyy Aqua-Rhythm  -sarjasta. Tämä kevyesti tuoksuva voide antaa kasvoille terveen heleän sävyn ja raikkaan, pirteän ilmeen. En enää näytä siltä harmaalta möröltä, joka eilen tuijotti minua peilistä.  Vaikka voide on sävyttävä, se ei näytä lainkaan tunkkaiselta, eikä edes minun vaaleilla kasvoillani liian tummalta. Aqua-Rhythmin juju on siinä, että sen aineosat eivät tuki ihohuokosia, vaan ainoastaan pehmittävät, suojaavat ja kosteuttavat. Minä käytän sävyttävää kosteusvoidetta päivävoiteen asemasta ja sen ansiosta voin tavallisena työpäivänä jopa skipata meikkivoiteen. Suosittelen lämpimästi kaiken ikäisille naisille, voide sopii kaikille ihotyypeille.
…Loading… Your fresher look has updated succesfully!

Reippaita työpäiviä kaikille!

Swedish Spa Exfoliating Body Scrub Kuorintavoide vartalon iholle jaksolla 4 hintaan 9,90 €Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Tinted Moisturiser Natural Beige Sävyttävä kosteusvoide jaksolla 4 hintaan 21,90

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti