20. maaliskuuta 2012

You're beautiful!


Hei, sinä upea nainen tai rohkea, trendikäs uros! 
Olet lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani!
Tämä blogi on omistettu kauneudelle. Ei siksi, että ulkonäkö olisi maailman tärkein asia, vaan siksi, että kauneus on kivaa!
Minulle kauneus on kokonaisvaltainen olotila, joka ei synny siitä, että aamulla naamaan asennetaan tuhti kerros kalliita meikkejä. Ennen kaikkea kauneus lähtee omasta asenteesta. Kun suhtaudun elämään ja arkeen positiivisesti ja suoranaisella intohimolla kaikkeen, mitä teen - huomaan hehkuvani!
Minulle kauneus on sitä, että minussa on hyvä olla. Niin hyvä, että ihan naurattaa! Kun koko kroppa voi hyvin, on minulla sellainen sisäinen mielentila, jota voi kutsua kauneudeksi.
Ja sitä olotilaa tahdon vaalia! Pitämällä huolta itsestäni, opettelemalla tunnistamaan omat parhaat puoleni ulkonäössä, jotta voisin tuoda niitä esiin ja tuntea itsevarmuutta sekä hyväksymällä myös ne heikot kohtani, rakastamalla itseäni - silleen sopivasti.

Olen kolmekymppinen nainen pohjois-Suomesta, kahden pienen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Oriflame imaisi minut syövereihinsä alkuvuodesta 2011. Oriflame on harrastukseni, lemppari-harrastukseni.  Blogissani saat tutustua käyttämiini tuotteisiin, sekä kuulet Oriflame uutuuksista ja kiinnostavista tarjouksista. Kannattaa siis pysyä mukana ;)
Tahdon tarjota sinulle innostusta ja inspiraatiota, ehkä energiaa ja toivottavasti tunteen siitä, että SINÄ OLET KAUNIS, ELÄMÄ ON KAUNIS JA MAAILMA ON KAUNIS.

6 kommenttia:

  1. Hei kollega :)

    Mukavaa kun olit liittynyt lukijakseni Googlen kautta. Kiva nähdä miten jokainen kirjoittaa omanlaisensa Oriflame-bloginsa!

    VastaaPoista
  2. Hellurei! Ja siis hei ONNEA MEILLE tällä uudella upealla bloggari-uralla! :) Vähänkö me ollaan hyviä! Jes! Ja nyt toivotaan, että lukijatkin löytävät tiensä hienoihin blogsuihimme :) Tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista
  3. Oi vähänkö vaikutat pirteältä sekä oikein elämän myönteiseltäkin! :) Täytyypi ruveta blogiasi seurailemaan ! Pieni miinus että en löytänyt yhteystietojasi laisinkaan miettien , jos haluaa antaa palautetta tai tilata kauttasi.. no mutta upea blogi kuitenkin ! Ehkä vaihdellaan oriflame kuulumisia nyt kun itsekkin liityin oriflameen ! ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Terhi ihanasta viestistäsi! Blogissa on ollut luova tauko, mutta uudella innolla pian taas eteenpäin! :) Tervetuloa mukaan joukkoon iloiseen!

    VastaaPoista
  5. PS: Sähköpostiosoitteen pitäisi nyt näkyä profiilissani, kiitos vinkistä vielä Terhi! Meillä on muuten Facebookissa oma ryhmä Originellit bloggaajat, liity sinäkin sinne, jollet vielä ole mukana! :)

    VastaaPoista