25. maaliskuuta 2012

Suloinen saunailta


Auton perävalot ovat juuri hävinneet näkyvistä kun minä jo kipaisen Oriflame-tuoteboxilleni! Kun mies on pitkän viikonlopun poissa kotoa, minä aion ainakin viettää suloista saunailtaa yhdessä pikku tyttäreni kanssa. Täydelliseen saunailtaan tarvitaan tuttujen perustuotteiden lisäksi jotakin uutta! Onneksi meiltä edustajilta löytyy aina purkki tai pari, joita ei vielä ole ehtinyt korkkaamaan. Sitä kautta Oriflame tuo mukavaa piristystä arkeen, pientä luksusta ja ehdottomasti aimo annoksen hemmottelua! 

Tammikuun paukkupakkasissa otin käyttööni HairX WinterCare shampoon ja hoitoaineen. Nämä tuotteet vähentävät hiusten sähköisyyttä. Muutama viikko vielä ja sitten voin siirtyä vastaaviin kesätuotteisiin. Saunaillassa hiuksetkin saavat super-hoitoa naamion muodossa ja tällä kertaa siis käytössä hoitoaineen sijasta HairX tuuheuttava hiusnaamio, joka ravitsee hiuksiani ja tekee niistä kiiltävämmät. Naamiota käytin aluksi kerran viikossa, mutta nyt kun tulosta on jo tullut, tuntuu että satunnaisempikin käyttö riittää pitämään hyvää hiusten kuntoa yllä. Minulla hiusnaamio on vähentänyt huomattavasti kammottavia takkupeikkoja! Jes!

Löylyn lämmössä testaan ensimmäistä kertaa Optimals-sarjan rauhoittavaa kasvonaamiota. Ihoni on usein hieman punoittava ja varsinkin saunassa couperosaiho suorastaan räjähtää tulipunaiseksi! Naaman punotushan on se yksi ja ainoa saunailtojen haittapuolista. En suostu uskomaan, että punotus liittyisi mitenkään saunajuomiin!  Mustaherukkauute ravitsee ja Revitacalm vahvistaa sekä suojaa kasvoja. Iho rauhoittuu ja tuntuu pehmeältä. Tätä kannattaa kaikkien punanaamojen testata seuraavassa naisten saunaillassa! 

Myös jalat kaipaavat huomiota ja ne laitan lillumaan lämpöiseen veteen, johon lurautan Feet Up jalkakylpyainetta. Ihanan aromaattinen kylpy rentouttaa uupuneita jalkoja ja pakko tunnustaa, että omat räpyläni eivät ole mitenkään kehuskeltavassa kondiksessa, mutta kylpy pehmittää kuivaa ihoa. Tätä taidan suositella ystävälleni, jolla on jonkinasteinen pakkomielle laventeliin. Itse pidän eukalyptuksesta, jota kylpyaine myös sisältää. Viisi vuotiaskin malttaa rauhoittua uittamaan varpaitaan jalkakylvyssä.

Sitten vain nautiskellaan ja annetaan aineiden vaikuttaa samalla kylmää juomaa siemaillen. Ah autuutta. Naamiot pitää käydä välillä pesaisemassa pois, mutta jalkojen annan kylpeä omassa vedessään ihan rauhassa niin pitkään kuin saunon. 

Suihkugeelinä minulla on Nature Secrets-sarjan Vehnä & Kookos, jonka tuoksu on ehdoton lempparini! Samasta sarjasta korkkaan nyt myös vartalovoiteen, joka täydentää tuoksua kivasti.  Tytön saunaillan kruunaa tietysti Cinderella Hair and body wash. Kunpa tätä saisi tilattua lisää!

Just parasta äidin & tyttären yhteistä aikaa!

Feet up rauhoittava kylpyaine, Cinderella hair & body wash, HairX Winter Care Shampoo, Nature Secrets Vehnä & kookos suihkugeeli ja vartalovoide, HairX tuuheuttava hiusnaamio, Optimals rauhoittava kasvonaamio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti