9. kesäkuuta 2012

Mikä kesä?

Kesäkuun 9. päivä ja lämpötila oli päivällä kokonaiset seitsemän astetta. Minä ja poika ollaan kipeänä molemmat. Missasimme siis suvun ainoat kesähäät ja jäimme sen sijaan kotiin katsomaan Risto Räppääjää jo noin miljoonannen kerran. Kun aika alkoi käydä pitkäksi, oli mamilla onneksi ässä hihassa :) Kaivelin kätköistäni Cars-muistipelin, jota olin jemmannut sopivaa tilaisuutta varten. Ja kylläpä pieni Salama-fanimme riemastui! Iskää ja isosiskoa häistä odotellessamme ehdittiin pelata pariin otteeseen muistipeliä ja kehitellä vielä oma lottopelikin samaisista korteista. Kuvat ovat kivoja ja kortit vankkoja ja kestävän tuntuisia.

Pelin laatikko vain on harmillisen pieni, eikä tuo oma rähmäkäpäläni ainakaan saa kortteja tungettua sinne itse. Äidin täytyy kerätä. Kortit siis juuri ja juuri mahtuvat laatikkoon, mutta ylimääräistä tilaa ei ole milliäkään.

Oriflamella on monia muitakin tuotteita, jotka ilahduttavat erityisesti näitä Syyläricityyn kaipaavia pikku kundeja :)

Kiitos ihana Oriflame, että huomioit myös lapsukaiset! :)

2 kommenttia:

  1. Tälläsiä ne sairastelupäivät kuuluukin olla tai sadepäivät. Tuntuu ettei kukaan enää pelaa lautapelejä. Ite muistan että tarhaikäisenä tein oma lautapelin, joka oli kyllä periaatteessa kopio afrikan tähdestä, mutta silti :D Pitäis kehitellä Oriflame lautapeli Life-pelin tyylisesti. Siinäpä minulle sade(sairasterlupäivän puuha :D

    VastaaPoista
  2. Loistava idea, Teija! Mie rakastan pelejä! :) Ja ihanaa, että tuo kuopuskin alkaa olla jo siinä iässä, että hänen kanssaan voi pelata!

    VastaaPoista