21. kesäkuuta 2012

Huulet törrölleen!

Tiesitkö, että pian vietetään suuuuutelupäivää! Aika kiva! Idea on peräisin Britanniasta, missä suukottelua sinänsä osataan pitää omassa arvossaan :) Suukkopäivän kunniaksi kandee laittaa huulet koreaksi! Oriflame tarjoaa tähän tarkoitukseen lukuisia upeita ihania huulipunia!

Oriflame Beauty Power Shine Kiiltohuulipuna antaa mahtavan hohdon huulille! Plussaa e-vitamiinista ja suojakertoimesta! Yhteensä 15 herkkuväriä, joista oma sävyni on Sexy Plum. Tätä käytän yleensä kaupungilla tai juhlissa.







 Tätä täytyy testata! Giordani Gold Jewel-huulipunassa on ihan mieletön designhylsy, joka on kuin koru! Kyseessä on Oriflamen uutuus, jota en ole siis vielä kokeillut, mutta värisävyt näyttävät klassisilta ja sellaisilta, että kaikille löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Honey Chestnut, Pink Secret, Peach Kiss, Eternal Red tai Warm Coral? Haluan ehkä ne kaikki :)



Ehdoton lempparini on Giordani Gold Rubiinihuulipuna. Mutta voitteko kuvitella, että olen ihan totaalisesti hukannut oman suosikkini, joka on kaunis, hillityn hohtava Antique Rose. Se sopii kaikkialle; yhtä hyvin arkipäivänä töihin, mutta myös viikonlopun rientoihin. Ah, rakkaushuulipunani! Nämä GG-punat ovat jotenkin niin ylellisen tuntuisia ja varsinkin rubiinipunien sävyt ovat sievän tyttömäisiä. Tämä sisältää myös kosteuttavia ainesosia, sekä suojakertoimen.



Entä oletteko testanneet näitä käteviä kolmikerrospunia? Oriflamen Beauty Triple Core on maailman ensimmäinen laatuaan :) Samalla sipaisulla hoitoa, väriä sekä kiiltoa!

Suukkopäivää vietetään 6. heinäkuuta!
Mikä on sinun suosikki-huulipunasi?



1 kommentti:

  1. Mulla ei oo aikoihin ollu huulipunaa, mutta väreinä Nude on ollu se käytetyin. Ois ihana joskus laittaa oikeen kunnon Punanen, mutta ku ei oikeen oo ollu sellasta "juhlaa" mihin se olis sopinu saati sitten asua :D

    VastaaPoista