25. huhtikuuta 2012

Oh it's such a perfect body!

Oman Oriflame-tiimini vetäjä Teija <3 sponssasi minulle läjän tuotteita, koska haluaa minun olevan täydellisessä kondiksessa sitten parin viikon kuluttua Kreetalla :) Hän haastoi minut ottamaan mitat käsivarresta ja vatsasta - ja oliko jotain puhetta bebasta tai reidestä, mutta herran tähden sen täytyi olla vitsi. Kahden viikon ajan käytän Perfect Body-tuotteita ja sitten julkaisen raportin huimasta menestystarinasta koko maailmalle täällä blogissani.

Kuurini on tällainen:

Kahdesti päivässä käytän Tight Tummy geeliä palauttamaan vatsan ihon elastisuuden ja siloittelemaan pyykkilautaani :D

Aamuisin sipaisin käsivarsiin Upper Arm -geeliä, mikä on ase alleja vastaan.

 
Iltaisin hinkuttelen ongelma-alueille, eli reisiin, pakaroihin tai vaikkapa lantiolle tehoseerumia pikkuisesta ampullista. Sen pitäisi vähentää rasvakerääntymiä (yök) ja silottaa appelsiini-ihoa (yök, ei mulla tietenkään oo semmosta, ei tietenkään!!). Myös viime jakson postikulutuotteena ollut selluliittigeeli silottaa appelsiini-ihoa ja kiinteyttää. Muistankohan oikein, että ensiksi käytän ampullit ja sitten jatkan parin viikon kuluttua tällä.

Ja koska Teija on niin kiva, sain lisäksi vähän jotain extra-juttujakin :)


Jotta vartalo olisi ihan oikeasti täydellinen, täytyy tietenkin sheivata myös. Minun 5 v stybykkä keksi heti, että ai Teija toi barbille imurin, mutta siitä ei nyt ollut kyse, vaan Oriflamen höylistä :) Aika söpö pinkki, vai mitä? Pakkauksessa on kaksi höylää ja niiden pitäisi kestää noin viitisen kertaa. Silk Beauty-sarjan ihokarvanajogeeli (onko tämä maailman pisin sana?!) ehkäisee nirhaumia, pehmittää, suojaa ja kosteuttaa ihoa.

Kasvot saavat oman kahden viikon kuurinsa Oxygen Boost-kapseleilla, jotka antavat kasvoille raikkautta ja elinvoimaa sekä tehostavat hapenottokykyä. Nämä ovatkin tuttu tuote minulle jo entuudestaan - toimii! :)

Feminelle-intiimipyyhkeitäkin vielä sain! Kaikenlaista! :)

Kiitos Teija! Ja ei kun testaamaan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti