30. huhtikuuta 2012

Vappu-Look

Minun ei todellakaan kannattaisi suuremmin esitellä meikkauksiani, kun en ole siinä lajissa mikään mestari, eikä meikkini poikkea perus-setistä, ei edes vappuna, mutta menköön! Lähdimme siis viettämään vappuaaton iltaa ystäväperheen luokse, ohjelmassa raikuvaa laulua, kitaran, pianon, ukulelen, urkujen (kyllä, ihan oikeiden kirkkourkujen!!), huuliharpun ja sormipianon säveliä, simaa munkkeja, viinejä ja juustoja. Täydellistä. Juuri ennen vappua ostin Markimekosta ihanan vihreän ja pinkin värisen tunikan, jota vappuna käytin mustien sukkisten, sekä pinkkien korkkareiden kanssa. Tunikan väreistä valitsin värit myös meikkiin.

Tässä siis käyttämäni tuotteet. 
Aqua Rhythm Sävyttävä päivävoide, josta olen ennenkin blogissa hehkuttanut! Loistava kerrassaan!
Giordani Gold puristepuuteri on hienojakoinen ja hieman läpikuultavan. Siinä on suojakerroin 10, jes! Minun sävyni on Natural.
Giordani Gold puuterihelmet lukeutuvat Oriflamen klassikko-tuotteisiin. Helmet antavat kasvoille kaunista hehkua! Minä käytän helmiä poskipunan tavoin.
Ripsarini on nimeltään Volume Delight ja GG-sarjasta sekin. Rakastan.
Rajaukset tein Oriflame Beauty-sarjan Kohl Pencil-kynällä, joka on mukavan pehmeä. Tämä taisi vain unohtua kuvasta! Ups!
Luomiväriksi valitsin keväisen vihreitä sävyjä uudesta upeasta meikkipaletistani, jonka sain Oriflamelta hiljattain lahjaksi. Todella söpöjä sävyjä löytyy tuon kannen alta :)
Huuliin käytin tällä kertaa jo aiemmin blogissa esillä ollutta OB Wonder Colour Lustrea ja juuuurikin sitä pinkkiä sävyä, jonka kuvittelin jäävän vähemmälle käytölle, eli Sparkling Pinkkiä. Se mätsää kivasti kynsilakkaani, joka on lempparituote viime kesältä; Intensive Pink.




Kas tässä lopputulos


ILOISTA VAPPUA KAIKILLE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti