4. huhtikuuta 2012

Oriflame-elämää!

Joskus mietin, kumpi päivä on lempparini;

sekö, jona alkaa uusi jakso. Silloin on kova hinku linkittää tuorein esite Facebook-kavereille, pakottava tarve sujauttaa yksi esite miehen työlaukkuun, jotta hän voisi viedä sen kolleegoilleen, itse jakelen esitteitä työkavereiden pöydille, naapureiden postilaatikoihin ja illalla kömmin sänkyyn oman kappaleeni kanssa nuuhkien sen sivuja, huokaillen ihastuksesta ja tietysti pohdin, mitä minä itselleni tarvitsisin tällä jaksolla, mitä ilman mieheni ei vain voi elää, mitä tilaisin kummitytölleni, entä anopille, ja kappas, ystäväni lempparikylpyvaahto on nyt jumbokoossa. :)

...Vaiko sittenkin päivä, jolloin tiedän pakettini saapuvan lähikauppaan. Odotan malttamattomana viestiä Matkahuollosta ja kun se vihdoin saapuu, voin hihkaista riemusta kuten tämän viikon maanantaina: "Jes, paras viestittelykamuni Matkahuolto!!" Pian pakettia noutamaan!!

Kyllä, olen koukussa.

2 kommenttia:

  1. Sama täällä, koukussa! Ja ihan sydäntä riipii jos ei pääse samana päivänä hakemaan un viesti tulee :D

    VastaaPoista
  2. Joooo, se on kyllä piinaavaa! Minäkin raukkariepu, jolla ei ole ajokorttia, joudun usein illalla myöhään vielä hyppäämään pyörän selkään ja polokasemaan Siwalle kun en pysty malttamaan mieltäni :D

    VastaaPoista