17. huhtikuuta 2012

Shake, Baby Shake!


Lupasin kertoa teille kokemuksistani Wellness Balance Shake-juomista. Elämä on ollut yhtä sheikkailua nyt viikon verran, enkä suinkaan aio lopettaa tähän! 

Sheikit ovat ihan miellyttävän makuisia, ei mitenkään yököttäviä, mutta tuskinpa kukaan niitä lempiruuakseenkaan väittää. Minun makunystyröitäni hivelee eniten suklaan ja mansikan sekoitus, jonka teen siis maitoon. Vaniljaa en ole vielä maistanut.

Olisin mielelläni sheikannut useamminkin, mutta annosten ahtaminen normaaliin ruokarytmiin tuntui aluksi vaikealta. Ensimmäinen viikko menee uuteen elämäntapaan totuttelussa. Helpointa minulle oli sheikata illalla ja siten onnistuin vähentämään huimasti iltasyömistäni. Usein syömme aamiaiset ja ainakin yhden päiväruuan lasten kanssa yhdessä ja silloin on jotenkin hankala tehdä itselleen ”pirtelöä” kun pienet syövät oikeaa ruokaa. Lounasaikaan voisin hyvinkin töissä tehdä sheikkiä, ellei minulla sattuisi olemaan niin kivoja työkavereita, jotka aina pyytävät syömään johonkin mukavaan paikkaan ja ellen minä sattuisi olemaan niin helppo nakki, että aina vastaisin myöntävästi. On vain niin kerrassaan piristävää syödä yhdessä. Lounas työpaikkaravintolassa tai jossain herkkumestassa kaupungilla voittaa suvereenisti yksin läppärin äärellä hörsityn pirtelön.
On toki niitäkin päiviä kun kökötän työpaikalla ylhäisessä yksinäisyydessäni, silloin sheikki on oiva välipala töissä. Jauhe kuitenkin säilyy avattunakin kai ihan hyvän tovin, eli yksi paketti asustakoon siellä toimiston keittiön kaapissa aina varmuuden varalta.

Yksi annos Wellnessiä päivässä ei vielä riittänyt poistamaan makeanhimoani. Vai olikohan sittenkin useammin kyse vain tottumuksesta ja siitä, että jotakin hyvää vain sattui olemaan tarjolla, eikä minulla ole tapana kieltäytyä herkuista. Söin viikon mittaan kakkua KOLMENA päivänä eri tilanteissa, maistelin marjapiirakkaakin, parina päivänä pullaa, perjantaina pussillinen irtokarkkeja ja lauantaina jälkkäriksi jäätelöannos. Tässä on vielä skarppaamista! 

Paino on kuitenkin viikon aikana pudonnut kilon verran, eli suunta on ainakin ihan oikea! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Aion edelleenkin sheikata ainakin annoksen päivässä, vähintään kuutena päivänä viikossa. Jatkan tätä kunnes vihdoin toukokuun 11. lennähdämme Kreikan maalle! Siellä päästän itseni taas repsahtamaan yhtä surkeaan kondikseen kuin missä olinkin, hahhahhah!

Tässä vielä tarkemmin selostettuna viikon eri vaiheet:
 
Päivä 1
Aamupalalla ei sheikata, silloin mussutetaan ruisleipää ja lusikoidaan jukurttia tai rouskutellaan omenaa. Kahvia pitää juoda.
Menen töihin. Juon kahvia henkilöiden A & M kanssa. Hetkeä myöhemmin henkilö V keittää lisää kahvia. No kupposellinen vielä.
Lounaalla olin aikonut sheikata, mutta kun henkilö V aikoo lähteä lounaalle, minua ei tarvitse kauaa houkutella mukaan. Porkkanasosekeitto oli curryn makuinen.
Päivällisellä on kaikkien kannalta helpointa syödä samaa ruokaa muun perheen kanssa.
Kun lapset ovat nukahtaneet, minä linnoittaudun miehen kanssa telkkarin ääreen. Tää on mun paras sheikkaus-aika! Suklainen ”pirtelö” maitoon valmistettuna maistuu miellyttävältä. Napostelen jotakin ihan pientä siinä sivussa, mutta mitään valtavaa iltapalaa en nyt tarvitse. Jaksan sheikin voimalla aamuun asti oikein mainiosti.

Päivä 2
Päivä noudattelee samaa kaavaa kuin edellinenkin; lounaaksi sosekeittoa työkamun seurassa, päivällinen lasten kanssa kotona. Iltapäivällä huomaan jo odottavani iltaa ja sitä kun tekaisen taas sheikin. On mukavaa ajatella, että minä kyllä edistyn tässä ja totun kevyeen iltahörppyyn sen sijaan että mättäisin kokonaisen jääkaapillisen sapuskaa lautaselle pelkästä syömisen riemusta.

Päivä 3
Aamiainen kotosalla ja kevyt lounas töissä, palaverissa on kakkua. Iltapäivällä teemme töissä nuorten kanssa pizzaa ja iltapalalla hörppään sheikkiä, johon sekoitan suklaista ja mansikkaista jauhetta. Pari hedelmää haukkaan huvikseni. Ei töki vielä.

Päivä 4
Aamupalalla normi setti leipää ja kaikenlaista. Lounaalla subi, jälkkäriksi Makuunista perjantai-pussi ja kyllä se ruoka maittoi vielä päivällis-aikaankin. Alan olla toivoton. Tällä ruokavaliolla edes Wellness ei voi tehdä ihmeitä :( Iltapalalla sheikkaan.

Päivä 5
Tuhti aamupala, jonka jälkeen lapset lähtevät mummolaan. Lounasaikaan olen yksin kotona. Nyt mä sheikkaan taas!! On hyvä mieli siitä, että sain vihdoin mahdutettua päiväänkin Wellnessiä, enkä aina vain sinne iltapalalle. En enää edes paljoa makustele. Nakkaan juoman kurkusta alas ja sillä sipuli – mulle on ennenkin uponnut juomat just erityisen hyvin viikonloppuisin. Toinen annos iltapalalla. 

Päivä 6
Aloitan aamun shakella! Wuhuu! Hyvä minä, tähän en olisi ikinä uskonut kykeneväni! Jotakin pientä ja terveellistä siinä sivussa. Lounaaksi syömmekin tortilloja ja iltapäivään kuuluu erinäinen määrä epäterveellistä mussuteltavaa. Iltapalalla kuitenkin sheikkaan taas uskollisesti!

Päivä 7
Olen vapaapäivällä lasten kanssa ja syömme ateriat muuten yhdessä ihan normaalisti, mutta iltapalalla saan salaa syödä mitä haluan ja teen vihdoin sheikkiä. Harmi ettei viimeiseen raporttipäivään mahtunut kahta annosta.

Lue lisää Wellness-tuotteista täältä

Kuvat: Oriflame

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti